[spb_row row_bg_type=”image” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

TILMELD DINE REGNINGER TIL BETALINGSSERVICE

Her kan du tilmelde dig til Betalingsservice. Så bliver dine fremtidige regninger til JC Polering & Rengøring I/S betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent. Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken. Eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank.

Betalingsservice klarer betalingerne for dig. Det er det nemmeste i verden.

Når du har fået pudset vinduer bliver beløbet trukket på betalingsdagen.

Hvordan tilmeldes jeg?
Hvis du får girokort i postkassen er PBS oplysningerne nævnt og skal blot tilmeldes via din netbank eller nede i din bank.

OBS!

Det første girokort SKAL betales på ordinær vis

 

Du kan også bare trykke på logoet herunder og gøre det online.
Indtast blot dine oplysninger og deb.gr. nr. 00001. Så er du automatisk tilmeldt PBS.

betalingsserviceweb-1

Klik på logoet for at tilmelde dig betalingsservice

[/spb_text_block] [/spb_row] [spb_accordion width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_accordion_tab title=”Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger” accordion_id=”” icon=””] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelåsikon, som viser, at du er på en sikker server.
Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og PBS.
Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til PBS.”

[/spb_text_block] [/spb_accordion_tab] [/spb_accordion]